Épületautomatika szerelő - Víz, gáz, fűtés, klíma, szerelés, javítás, kazáncsere, fürdőszoba felújítás Budapest és Pestmegye!

Tartalomhoz ugrás

Fűrdőszobák teljeskörű felújítása +36 (30) 992-9798!

Fürdőszoba felújítás esetén komplett anyagbeszerzést is vállalunk. Amiért érdemes minket választani: – megbízhatóság – időre való befejezés – rugalmasak vagyunk – nálunk nem a mennyiség, hanem a minőség a fontos. Ha már megunta régi fürdőszobáját, mert kényelmetlen, nem felel meg elvárásainak kérjen ajánlatot!

Először is a bontási munkákkal kezdjük. Kád, mosdó, WC bojler stb. kibontása, illetve leszerelése. Majd ezt követi az oldalfalon lévő csempeburkolat leszedése. Az elavult villanyvezetékeket, vízcsöveket és szennyvízlevezető csövek kibontsuk és ujjakkal pótoljuk. A keletkezet építési törmeléket bezsákoljuk, és elszállítjuk. Az építési munkákat a Fürdőszoba felújításkor villanyszereléssel kezdjük. Egy átlagos fürdőszobában 1db mennyezeti lámpa,1db tükörmegvílágítás,1db kapcsoló és 2-3 db konnektor van.
 
Vízszerelés, első ütemben a szennyvízlevezető csövek kiépítése PVC csövekkel a kádhoz vagy a zuhanyzóhoz, mosdóhoz, WC, bojler vagy cirkóhoz, mosógép, és az összefolyó. Természetesen megfelelő lejtések kiképzése betartása és megfelelő méretű PVC csövek és idomok használata. Hideg–meleg víz kiépítése rézcsővel, PPR csővel vagy ötrétegű csövek használatával falba beépítve szigetelve az előbbiekben felsorolt berendezésekhez. Ajánlatos a vízóra bekötését is elvégezni, ha nincs még kiépítve és engedélyeztetve. Az oldalfalakat 1,2 cm vastagságú gipszkartonnal beborítjuk. Aljzat beton (Estrich) készítés vagy aljzatkiegyenlítés után a Kád bekötése elé, és mellé falazás és szervíz ajtó készítés a későbbiekben felmerülő hibák – dugulások elhárítására. A járólap csúszásmentes legyen (balesetek elkerülése). Jól mutat az oldalfalon, modern nagyméretű lézerrel vágott csempe. Festés a festeni kívánt falfelületet először alapozzuk, ez leköti a port és jobb tapadást eredményez. Ezt követi a 2x-i glettelés és csiszolás, a falfelület ettől lesz szép sima. Festék felhordása 2 rétegben.
Cégjegyzék szám: 01-09-972809
Adószám: 23589722-2-43
Otp Bank: 11722003-20164887
Cím: 1222 Budapest, Alsó Sas utca.21
2011 Hatásfok Hungári Kft. Minden jog fenntartva
Víz, gáz, fűtésszerelés
Vissza a tartalomhoz