Gázkészülék szerelő - "Papp József - Budapest, Pest megye"

Tartalomhoz ugrás

Egyszerüsített gázkészülék csere, rövíd határidővel szükség esetén kéménybéleléssel garanciával!
Hívjon hogy mielőbb segíthessünk! Papp József mobil tel: +36 (30) 992-9798

A GMBSZ (gázipari műszaki biztonsági szabályzat) 2013-tól bevezette az egyszerűsített gázkészülék csere fogalmát. Ez annyit jelent hogy azok a regisztrált gázszerelők akik rendelkeznek gázvezeték és készülék szerelő mestervizsgával, valamint gázipari műszaki biztonsági felülvizsgáló végzettséggel,és a területileg illetékes szolgáltató engedélyezte nyilvántartásba vételüket jogosultak a vonatkozó szabályok betartása mellett gázkészülékek szolgáltató felé történő műszaki átadás,és gázterv készíttetése nélküli cseréjére. A készülékcsere alkalmával a kivitelező kiállít egy jegyzőkönyvet melynek egyik példányát a megrendelőnél hagyja , a másikat leadja a szolgáltatónak.

Gázkészülék szerelés:
Gázkészülékek egyszerüsített cseréje, beüzemelése, javítása és karbantartása. Kondenzációs fűtő gázkazánok és kondenzációs kombi gázkazánok szerelése igény szerint kéménybéleléssel. Gáztűzhelyek, konvektorok, vízmelegítők és Mika 6-os kazánok szerelése és beüzemelése teljeskörű ügyintézéssel, garanciával, gyors és rővíd határidővel.

A gázfogyasztó készülékek osztályozása:
Égéstermék-elvezetés nélküli (nyílt égésterű), „A” típusú gázfogyasztó készülék, amely kéményhez, illetve az égésterméket a készülék felállítási helyiségéből a szabadba elvezető rendszerhez nem csatlakoztatható.
Égéstermék-elvezetéssel rendelkező, de a helyiség légterétől nem független égési levegőellátású (nyílt égésterű), „B” típusú gázfogyasztó készülék, amely kéményhez vagy olyan saját elemmel rendelkezik, amelyet arra terveztek, hogy a készülék égésterméke ezen keresztül közvetlenül a szabadba távozzon. E készülékek az égési levegőt közvetlenül a készülék felállítási helyiségéből nyerik.
„C” típusú gázfogyasztó készülék amelynek égési köre (légbevezetője, tűztere, hőcserélője, égéstermék-elvezető tere) a készülék felállítási helyiségétől elzárt.

Cégjegyzék szám: 01-09-972809
Adószám: 23589722-2-43
Otp Bank: 11722003-20164887
Cím: 1222 Budapest, Alsó Sas utca.21
2011 Hatásfok Hungári Kft. Minden jog fenntartva
Víz, gáz, fűtésszerelés
Vissza a tartalomhoz