Ipari kazánok szerelése - Víz, gáz, fűtés, klíma, szerelés, javítás, kazáncsere, fürdőszoba felújítás Budapest és Pestmegye!

Tartalomhoz ugrás

Ipari és Társasházi épületgépészeti munkák tervezéstől a kivitelezésig
szakhatósági ügyintézéssel +36 (30) 992-9798!

Társasházi és gyártó létesítmények mindennemű beruházásában állunk Megbízóink rendelkezésére. Legyen szó Víz-, Gáz-, Fűtés rendszer kiépítésről, légtechnikáról vagy komplett épületgépészeti kivitelezésről Társaságunk minden területről rendelkezik referenciával. Tapasztalataink felhasználva vállaljuk ipari beruházások tervezését és kivitelezését. Határidőkhöz igazodva gondoskodunk a műszaki, gazdasági feltételek teljesítéséről is, a legmagasabb minőségi elvárások teljesülése mellett.
Kiemelt szempont számunkra, hogy úgy valósítsuk meg Megbízóink terveit és elképzeléseit, ahogyan azt megálmodták. Sikeresen átadott projektjeink, magasan képzett Kollégáink, modern eszközparkunk és precizitásunk a garancia munkánk minőségére.

További szolgáltatásaink

Csarnok és raktár fűtések:ERNYŐ SUGÁRZÓK telepítése,egyszerüsített cseréje, karbantartása javítása.
                                         HŐLÉG BEFÚVÓK telepítése,egyszerüsített cseréje, karbantartása javítása.
                                         PADLÓ KONVEKTOROK telepítése, cseréje, karbantartása javítása.

Víz- és csatornarendszerek
Ivóvíz és használati melegvíz hálózatok, víztisztító és vízkezelő berendezések, napkollektoros használati melegvíz ellátó rendszerek, nyomásfokozó berendezések. Teljes csapadékvíz elvezetés, csatorna- és szennyvízhálózat tervezés és kivitelezés
Légtechnika
Ipari légtechnika a legmodernebb szellőző, elszívó és klíma megoldásokkal iroda- és társasházak, gyártó csarnokok és szociális helységek számára.
Hűtő- és fűtőrendszerek
Hűtés- és fűtésrendszerek tervezése, kivitelezése és beüzemelése teljeskörű tanácsadással és garanciával. Megoldásaink a hatékony energiagazdálkodásra összpontosítva segítséget nyújtanak a költségek csökkentésében és az természetes erőforrások-, valamint a környezet megóvásában.
Cégjegyzék szám: 01-09-972809
Adószám: 23589722-2-43
Otp Bank: 11722003-20164887
Cím: 1222 Budapest, Alsó Sas utca.21
2011 Hatásfok Hungári Kft. Minden jog fenntartva
Víz, gáz, fűtésszerelés
Vissza a tartalomhoz